Raamtekening

 

Een geboorte, huwelijk, seizoenwissel, feestdag, er is altijd wel een reden te vinden voor een mooie raamtekening.

Of dit nu op een etalage is of gewoon bij je thuis, een raamtekening kan altijd!

 

Jouw idee
Voorafgaand aan het maken van een prachtig versierd raam, is het belangrijk dat ik precies weet wat je wilt. Ik plan dan ook graag een (telefonisch) gesprek, zodat ik precies weet wat jouw wensen zijn en een offerte op kan stellen.  

Kosten: Gemiddeld kost een raamtekening tussen de €40 en €60.

 

Schets
Ik maak eerst een schets van het raamontwerp op papier. Op deze manier zijn aanpassingen nog gemakkelijk door te voeren (tijdens het tekenen op het raam is dit lastig).

Mocht je in of na de schetsfase af willen zien van de raamtekening, reken ik 10 euro voor de geïnvesteerde tijd.

 

Ben je enthousiast over de schets, dan plannen we een afspraak in! De raamtekening maak ik de met de hand, met Posca-stiften. Deze stift is met een beetje water en schoonmaakmiddel goed te verwijderen.

 

Voorbereiding – even poetsen
Het is fijn als het raam schoon is, hierdoor komt het ontwerp het beste tot zijn recht. Handig om te weten; ik teken het ontwerp aan de binnenkant van het raam. Je mag je bij het schoonmaken dus voornamelijk op de binnenkant van het raam storten ;-).

 

Het tekenen
Het maken van een raamtekening kost me zo'n 2 tot 4 uur (afhankelijk van de grootte van de vlakken). In deze tijd kan je mij lekker mijn gang laten gaan, ik heb al mijn materialen bij me en heb verder niets nodig. Na enkele uren tekenen kan jij genieten van een mooi versierd raam!

 

Denk je; “Ja, dit wil ik!” of heb je nog vragen?