Werkwijze raamtekening

Jouw idee
Voorafgaand aan het maken van een prachtig versierd raam, is het belangrijk dat ik precies weet wat je wilt. Een aanpassing maken bij een handgemaakte raamtekening is namelijk lastig. Ik plan dan ook graag een (telefonisch) gesprek, zodat ik precies weet wat jouw wensen zijn!

 

Offerte
Naar aanleiding van je omschrijving stel ik een offerte op. Gemiddeld kost een raamtekening tussen de 40 en 60 euro, in uren en materiaal. Na akkoord op de offerte ga ik aan de slag met een schets op papier.

 

Schets
De schets op papier bepaald het ontwerp op het raam. Na akkoord op de schets zijn grote aanpassingen niet meer mogelijk. Mocht je in of na de schetsfase af willen zien van de raamtekening, reken ik 10 euro voor de geïnvesteerde tijd.

 

Afspraak
Ben je enthousiast over de schets, dan plannen we een afspraak in! De raamtekening maak ik de met de hand, met Posca-stiften. Deze stift is met een beetje water en schoonmaakmiddel goed te verwijderen.

 

Voorbereiding – even poetsen
Het is fijn als het raam schoon is, hierdoor komt het ontwerp het beste tot zijn recht. Handig om te weten; ik teken het ontwerp aan de binnenkant van het raam. Je mag je bij het schoonmaken dus voornamelijk op de binnenkant van het raam storten ;-).

 

Tekenen
Het maken van een raamtekening kost me zo'n 2 tot 4 uur (afhankelijk van de grootte van de vlakken). In deze tijd kan je mij lekker mijn gang laten gaan, ik heb al mijn materialen bij me en heb verder niets nodig. Na enkele uren tekenen kan jij genieten van een mooi versierd raam!

 

Denk je; “Ja, dit wil ik!” of heb je nog vragen?